Telefoon
Taal
Taal

Executive lounge met platinum dranken en versnaperingen

The Mansion lounge is een geweldige plek om in alle rust te werken, uit te rusten of te ontspannen. Terwijl u in onze executive lounge bent, kunt u gratis razendsnelle WiFi gebruiken en genieten van platinum dranken en rijkelijke versnaperingen.

Open voor lunch en diner, wij bieden gasten de keuze uit een exclusief menu voor maximaal 12 gasten, in ons verfijnde restaurant. Wij heten u welkom in onze Mansion.

BUSINESS AS USUAL

Geniet van het comfort van onze lounge

In onze Business Lounge heerst een moderne en ontspannen sfeer. De gehele lounge kan gebruikt worden voor een bijeenkomst, beurs, lunch, receptie, diner of feestavond en is voorzien van projectiemogelijkheden en Wi-Fi. Onze business lounge is ideaal voor een programma met ontvangst, plenair en workshops, voor iedereen die een het WOW-effect als indruk wilt achterlaten. We kunnen voor u een diner, versnaperingen en cocktails samenstellen. Een ideale gelegenheid voor uw zakelijke gesprekken on-topic in een off-topic relaxte omgeving.

RESERVEREN
RESTAURANT

Dineren in Mansion voor een onvergetelijke culinaire ervaring

SOCIAL

Online presence

Het eerste en originele luxe clubconcept in Amsterdam dat de elementen muziek, dineren, entertainment, mode en kunst combineert tot één bestemming.