Telefoon
Taal
Taal

Een luxe chique cocktailbar dat een van de beste drankjes van Amsterdam serveert - wat je ook bestelt.

Ontsnap naar onze oase en drink de beste cocktail ooit. De handgemaakte cocktails van The Mansion Club zijn samengesteld uit elixers, siropen en infusies van tuinkruiden en specerijen, versgeperste producten en exotische ingrediënten van over de hele wereld. Onze bekwame mixologen maken de perfecte mix van ingrediënten en internationale smaken om uw Amsterdamse uitje compleet te maken!

COCKTAIL BAR

Cocktails, door de #1 mixologist

In de Mansion Cocktail Bar is de presentatie van een cocktail net zo belangrijk als de cocktail zelf. De bar is niet langer een bar, het is een presentatie en show. Voor elke cocktail wordt een uniek gevormd kristalglas zorgvuldig geselecteerd en hierin wordt een mooie, juweelkleurige vloeistof gegoten. We zijn veel meer dan een cocktailbar.

RESERVEREN

Een ideale hotspot voor de lokale bevolking of nieuwkomers in de stad, maakt de Mansion Club een dynamische bestemming vol cultuur.

Tussen de vergulde interieurs, oogverblindende kunst, overheerlijke cocktails, wordt elk zintuig geprikkelt. Bij aankomst betreden gasten de club via een wereld van luxe.

SOCIAL

Online presence

Het eerste en originele luxe clubconcept in Amsterdam dat de elementen muziek, dineren, entertainment, mode en kunst combineert tot één bestemming.