Telefoon
Taal
Taal

Relaxte sfeer in een designer gedecoreerde lounge

Het nieuwe chique ontwerp toont luxe en fashion, aangevuld met elegante stoelen in een lounge met 30 zitplaatsen. Gasten kunnen genieten van een innovatieve selectie van klassieke cocktails en moderne mixologie, naast een menu met overheerlijke versnaperingen. Elke avond zijn handgemaakte cocktails en wijn een uitstekende optie voor een aperitiefje of ontspanning na het werk.

COCKTAIL BAR

Cocktails, door de #1 mixologist

In de Mansion Cocktail Bar is de presentatie van een cocktail net zo belangrijk als de cocktail zelf. De bar is niet langer een bar, het is een presentatie en show. Voor elke cocktail wordt een uniek gevormd kristalglas zorgvuldig geselecteerd en hierin wordt een mooie, juweelkleurige vloeistof gegoten. We zijn veel meer dan een cocktailbar.

RESERVEREN

Een ideale hotspot voor de lokale bevolking of nieuwkomers in de stad, maakt de Mansion Club een dynamische bestemming vol cultuur

Tussen de vergulde interieurs, oogverblindende kunst, overheerlijke cocktails, wordt elk zintuig geprikkelt. Bij aankomst betreden gasten de club via een wereld van luxe.

SOCIAL

Online presence

Het eerste en originele luxe clubconcept in Amsterdam dat de elementen muziek, dineren, entertainment, mode en kunst combineert tot één bestemming.